Hoe gaan wij te werk?

Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens het aankoopproces. Onder andere met een realistische waardebepaling, een advies over een passende hypotheek en (mogelijkheid tot) een bouwkundige check. Op basis van statistische data, en eventueel aangevuld met een bouwkundig rapport, bepalen we samen een ‘aankoopstrategie’. Wij gaan niet bij de woning kijken, maar supporten ‘op afstand’.

Vaste, eerlijke prijzen

We rekenen voor onze service € 995,-. Indien je de financiering regelt via De Hypotheker Uden krijg je daar € 600,- korting op, dus dan betaal je slechts € 395,-!

Mocht de eerste woning niet succesvol aangekocht kunnen worden, dan betaal je voor elke volgende woning € 195,- extra. Je betaalt dus een eerlijke prijs voor hetgeen je afneemt.

Extra potentiële woningen in beeld

Als koper krijg je toegang tot een eigen online omgeving ‘MijnHuiszaken’, waar je zoekopdrachten in kunt invoeren en op die manier altijd het meest actuele aanbod van woningen ontvangt. Vaak nog eerder dan deze zichtbaar zijn online op de diverse woningsites. Zijn er meerdere mensen actief op zoek naar een woning? Wellicht is hun huidige woning wel jouw nieuwe woning! Dit vind je allemaal terug in de online omgeving. 

Vast team voor aan-, verkoop en hypotheekadvies

We werken met een vast team dat jou ondersteunt tijdens het hele proces. Dit persoonlijke team bestaat uit een procesbegeleider, een makelaar en een financieel adviseur. Drie Woon Adviseurs die intensief samenwerken in jouw belang!

Bouwkundige staat door professional

Wij zijn geen bouwkundig specialisten en adviseren derhalve bij elke aankoop ook een bouwkundige naar de woning te laten kijken. iemand uit eigen kring wellicht. Anders is een bouwkundig rapport een goed alternatief. Het is een (relatief kleine) investering voor veel goede, bruikbare inzichten. Daarnaast voorkomt het elke (potentiële) discussie nadien.

Realtime nieuw woningaanbod

Je ontvangt realtime het nieuwste woningaanbod en zo dus ook als eerste bericht over je toekomstige woning. Het zoekprofiel wordt volledig afgestemd op jouw woonwensen en je ontvangt al een melding van een passende woning nog vóór publicatie op de bekende huizensites. 

Aankoop tips & tricks

Als je een woning gaat aankopen is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Wij geven je tips en tricks om je kansen op de woningmarkt te vergroten. 

Ons team staat klaar om je te helpen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Openingstijden

In de avonduren en weekenden zijn wij op afspraak geopend.

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten