Aankoop
tips & tricks

Wellicht kan één van onderstaande tips helpen om je kansen op de woningmarkt te vergroten. Heb je vragen of hulp nodig, dan staat het aankoopteam voor je klaar.

Kopen met vrienden

In je eentje een woning kopen wordt steeds lastiger. Wist je dat je ook samen met een collega, een vriend(in) of een familielid een woning kunt kopen?

Regel vooraf een hypotheek­akkoord

Een huis kopen zonder voorbehoud van financiering lijkt spannend en dat is het ook. We checken je hypotheekmogelijkheden voordat je gaat zoeken. Hierdoor weet je zeker tot welk bedrag je kunt bieden op een woning. 

Deze zekerheid is prettig voor jou, de verkoper en de verkopende makelaar. Hierdoor vergroot jij je kansen op de woningmarkt.

Realtime het nieuwste woningaanbod

Je ontvangt realtime het nieuwste woningaanbod. Het zoekprofiel wordt volledig afgestemd op jouw woonwensen en je ontvangt al een melding van een passende woning nog vóór publicatie op de bekende huizensites. 

Vraag de hulp van je familie

Ben je tussen de 18 en 40 jaar en willen je ouders helpen? Dan kan schenken wellicht het zetje in je rug zijn om toch een woning te kunnen kopen.

Woonwensen in kaart brengen

Het is belangrijk om jouw woonwensen goed in kaart te brengen. Leg de lat hierbij niet te hoog. Iedereen wil namelijk de perfecte, instapklare woning. Stem goed met het aankoopteam af wat reëel is. Zorg er voor dat je 'ruim' onder je maximale koopgrens zoekt; overbieden komt nog steeds voor.

Ons team staat klaar om je te helpen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Openingstijden

In de avonduren en weekenden zijn wij op afspraak geopend.

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten