Hoe gaan wij te werk?

Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens het verkoopproces. Alle mogelijke informatie gaan we vooraf verzamelen, zodat kopers zo goed mogelijk voorbereid de woning kunnen bezichtigen. Door het verzamelen voorkomen we ook veel vragen en/of opmerkingen naderhand. 

Je kunt zelf bepalen hoeveel je ons laat doen en wat je zelf doet. We werken met vaste, eerlijke prijzen. Dus geen percentage van de verkoopprijs. 

Veel zelf doen? Dat kan!

Ben je zelf in staat de bezichtigingen en wellicht ook de eindinspectie te doen? Prima, dan helpen wij je bij de verplichte onderdelen en doe je zelf zoveel mogelijk. Het voordeel? Natuurlijk een veel lager tarief. Wij hebben er dan immers zelf minder werk mee.

Pré-sale mogelijkheden

Voordat besloten wordt om de foto’s te maken kun je zonder extra kosten mee doen aan de pré-sale. In deze fase zetten we beknopte informatie op onze social mediakanalen. Mocht de woning in die fase al verkocht worden, dan krijg je een lager tarief. Een aantal onkosten zijn dan namelijk niet gemaakt.

Extra gegadigden in beeld / eigen online omgeving

Als verkoper krijg je toegang tot een eigen online omgeving ‘MijnHuiszaken’, waar je zoekopdrachten in kunt voeren voor je mogelijke nieuwe woning. Je ontvangt daarnaast ook altijd het meest actuele aanbod van woningen. Vaak zelfs nog eerder dat deze zichtbaar zijn online op de diverse woningsites. Via deze omgeving wordt ook gekeken of er andere gebruikers zijn die actief zelf naar woningen aan het zoeken zijn en je woning aan hun wensen voldoet. Mogelijk hebben zij al interesse de woning te gaan kopen. In de online omgeving komen ook alle documenten beschikbaar die verzameld (moeten) worden. Ook kan alles digitaal ondertekend worden.

Vaststellen verkoopprijs door twee makelaars

Traditioneel nodigen verkopers enkele makelaars uit om hun visie op de woningwaarde te geven. Dat hoeft nu niet meer! Wij nodigen namelijk zelf al een tweede makelaar uit om een mening te geven over de waarde en verkoopstrategie van je woning. Je hoeft dus niet zelf te gaan wikken en wegen wie nu het ‘beste’ of ‘meest aannemelijke’ verhaal heeft. We nemen meerdere meningen bijeen en gaan in overleg met jullie om de strategie bepalen.

Vast team voor aan-, verkoop en hypotheekadvies

We werken met een vast team wat je tijdens het hele proces gaat ondersteunen. Maximaal drie Woon Adviseurs gaan je overal bij helpen. Eéntje om alle processen in goede banen te leiden, één makelaar en één financieel adviseur. Drie Woon Adviseurs die intensief samenwerken in jouw belang! Dit is ons team.

Bouwkundige staat vooraf keuren

Een bouwkundig rapport laten we vooraf opmaken. De kosten daarvoor betaal je rechtstreeks aan de bouwkundige. Het rapport zorgt er voor dat vooraf bekend is wat er verbeterd kan worden. In de prijsstelling houden we daar vervolgens al rekening mee, waardoor het geen onderhandeling onderwerp meer hoeft te zijn. Daarnaast voorkomt het elke (potentiële) discussie nadien. Zekerheid dus. We sturen iedereen die je woning komt bezichtigen vooraf het rapport (digitaal) toe. 

Koper krijgt duurzaamheids­advies 

Iedereen die je woning komt bezichtigen krijgt ook een link naar een duurzaamheidsadvies. Op het moment dat wij je woning komen bekijken, nemen wij die samen al door. Alle informatie over de woning staat dan in dat bestand zodat we direct kunnen kijken wat er allemaal aan de woning verbeterd kan worden in het kader van verduurzaming. Dit zijn relevante tips voor een lagere energienota!

Biedingen alleen met zekerheid

Elke potentiële koper die een bod uit wil brengen, kan dit doen met een financiële check. Zo weten we of de koper de financiering voor de aankoop kan dragen. Bieden zonder ontbindende voorwaarden kan zonder check. In beide gevallen heb je als (ver)koper snel zoveel mogelijk zekerheid. 

Bij ons betaal je een eerlijk tarief

Betaal een eerlijk tarief voor het verkopen van je woning. Betaal niet meer dan nodig is. We helpen je bij de verkoop van je woning en ontzorgen je gedurende het verkoopproces.

Verkooptips & tricks

Als je een woning gaat verkopen is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Wij geven je tips en tricks om je kansen op de woningmarkt te vergroten. 

Ons team staat klaar om je te helpen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Openingstijden

In de avonduren en weekenden zijn wij op afspraak geopend.

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten